Loevenhoutsedijk 301

Loevenhoutsedijk 301
Loevenhoutsedijk 301
Loevenhoutsedijk 301
Loevenhoutsedijk 301
Er zijn momenteel geen ruimtes beschikbaar op deze locatie.
Het Muziekhuis Utrecht aan de Loevenhoutsedijk 301 is een initiatief van SWK030 en de gemeente Utrecht, Culturele Zaken. Het gebouw is een ontwerp van Klaas van der Molen van BAR / van Maurik Architecten. Hoofdhuurder is de stichting Muziekhuis Utrecht. Ook Stichting Gaudeamus en Insomnia hebben zich hier gevestigd. Het markante groene gebouw heeft drie lagen. Om geluidsredenen zijn de muziekstudio's en de try-outzaal gescheiden gepositioneerd, hierdoor ontstaan twee gesloten bouwdelen die verschillend van aard zijn. Het gebouw voorziet in repetitieruimten, een opnamestudio, een try-out zaal, foyer en kantoren.
De zalen kunnen ook worden gehuurd. Daarvoor rechtstreeks contact opnemen met stichting Muziekhuis Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid bij de entree. Vanaf Utrecht CS is het Muziekhuis bereikbaar met buslijn 6 en 7 richting Overvecht.
Bijdragen bij de realisatie: Provincie Utrecht; Gemeente Utrecht; Vrede van Utrecht; kfHein Fonds; Prins Bernard Cultuurfonds; M.A.O.C. gravin van Bylandt stichting; Triodos Cultuurfonds.

Bekijk hier de huurders van de Loevenhoutsedijk.

Straat:Loevenhoutsedijk
Huisnummer:301
Postcode:3552 XE
Plaats:Utrecht
Wijk:Noordwest
Bouwjaar:2009
Oppervlakte:1040.00 m2
Aantal huurders:1
Permanent:Ja
Eigenaar:SWK030
Huidig gebruik:Muziekhuis Utrecht, try-out zaal, repetitieruimten, kantoren voor (nieuwe) muziek
Bijzonderheden:
Privacy statement Grafisch ontwerp en website: RAMDATH