Ruimte in kaart

Kunst en creativiteit zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van een stad. En wij zijn trots dat we hier in Utrecht vorm aan kunnen geven. En dat doen we niet alleen! Samen met Sophies Kunstprojecten bieden we al decennialang ruimte aan voor kunstenaars en creatieven.

Maar waar zijn die plekken dan? We hebben de illustratoren van Huis van Betekenis en de ontwerpers van Koduijn gevraagd om een kaart te maken waarmee we aangeven waar de creatieve werkplekken van Utrecht zitten. Want dat Utrecht een creatieve stad is mag zichtbaar zijn. En wat een mooi resultaat is er uitgekomen!

Klik hier om de kaart in het groot te bekijken!

De kaart licht verschillende panden uit, en toont daarmee de diversiteit van wat er in de panden gebeurt. Van muziek, dans en theater, tot beeldende kunst, fotografie en debat; de kaart geeft nog maar een fractie weer van het geheel. Ook is er te zien hoe de creatieve werkplekken van Utrecht over de gehele stad verspreid zijn.

De kaart is een uiting van SWK030 en Sophies Kunstprojecten samen. En dat is nog maar het begin. Want SWK030 en Sophies Kunstprojecten hebben samen de intentie om te gaan fuseren! De plannen zijn al aardig op weg, en we hopen deze binnenkort definitief te maken. De kaart is daarmee al een eerste gezamenlijke uiting van onze beide organisaties. We kijken er erg naar uit om samen verder te gaan!

Wil je de kaart graag in het echt ontvangen? Neem dan even contact op via communicatie@swk030.nl. 

Ruimte delen op Nijverheidsweg 16c

Op de Nijverheidsweg nummer 16C is de bovenverdieping sinds oktober dit jaar ook in de verhuur opgenomen. En we hebben nog een mooie ruimte beschikbaar! Ruimte 16 (55m2, zie plattegrond) bestaat uit twee 'lokalen' die van elkaar te scheiden zijn door de tussendeur. Dit maakt deze ruimte ideaal om te delen met een medehuurder! Zo zou je de ruimtes kunnen gebruiken als 2 ateliers, een kantoor en een studio of een vergaderzaal en pottenbakkerij, jij beslist!

De huurprijs van deze ruimte is €573,- excl btw voor beide 'lokalen'. Wanneer je deze ruimte dus huurt met een medehuurder, worden deze kosten verdeeld. 

Ben je nou geinteresseerd in de mogelijkheden van deze ruimte maar heb je niet direct een medehuurder op het oog?
Stuur je reactie dan via deze link en laat bij ‘opmerkingen’ achter dat je graag in contact komt met een potentiele medehuurder. Wie weet komen we samen tot een perfecte match!

P.S.: vergeet je niet aan te melden bij SWK030, dit is nodig om in aanmerking te komen voor het huren van een ruimte! 

Privacy statement Grafisch ontwerp en website: RAMDATH