Bezoek de SWK030.connect site

Inschrijving Atelierroute Utrecht

Onder de titel Atelierroute Utrecht, brengt kunst dichtbij organiseert Kunstliefde dit jaar de 14e editie van de Atelierroute Utrecht voor alle kunstenaars binnen de Utrechtse stadsgrenzen, inclusief Vleuten de Meern en Leidsche Rijn.

De Atelierroute vindt plaats op twee opeenvolgende zondagen; 7 en 14 oktober 2018 tussen 11.00 en 17.00 uur. We nodigen je van harte uit om mee te doen en het inschrijfformulier in te vullen.

KLIK HIER om naar het inschrijfformulier te gaan.

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME
je hebt een atelier in de stad Utrecht;
je bent professioneel kunstenaar (dit kan blijken uit: opleiding, deelname aan exposities en aankooprondes, verkoop en opdrachten of verworven subsidies);
je atelier is op beide dagen (7 en 14 oktober) van 11.00 - 17.00 uur open voor publiek. Je zorgt ervoor dat er tijdens de openingstijden geen bezoekers voor een dichte deur komen te staan.

INSCHRIJVEN
Je kunt je inschrijven t/m 15 mei 2018.
De bijdrage voor deelname is € 40,- per kunstenaar.
Met dit bedrag dekken we een deel van de kosten. De gemeente Utrecht en andere fondsen vullen dit bedrag aan.

PUBLICITEIT
We gaan ons inzetten om deze atelierroute breed onder de aandacht te brengen zodat het publiek ook jouw atelier weet te vinden. Zo gaan we er voor zorgen dat de website al voor de zomerstop up-to-date is en wordt er ruim van tevoren een start gemaakt met de PR.
De Atelierroute Utrecht zet dit jaar extra in op speciale deelroutes voor fietsers en wandelaars. De  deelroutes starten en eindigen op eindhaltes van het openbaar vervoer zoals stations, het Transferium en de ov-fiets opstappunten in de stad om het voor bezoekers uit de regio gemakkelijker te maken.

DEFINITIEF INSCHRIJVEN
Je bent ingeschreven als we vóór 16 mei het volgende van je hebben ontvangen:
het volledig ingevulde inschrijfformulier;
het inschrijfgeld (maak 40 euro over naar NL15 INGB 0004 4302 25 t.n.v. genootschap Kunstliefde, o.v.v. Deelname AR 2018);
twee digitale JPG foto(s) van je werk (minimaal 3872 pixels rgb voor de lange zijde) of een foto + een link naar een online videobestand.

Wij hebben er zin in en verwachten dat met ieders inzet ook deze Utrechtse Atelierroute weer een groot succes gaat worden.  

Met vriendelijke groet,
namens de organisatie van de Atelierroute Utrecht

Monique Sep, Elaine Vis, Lou Vos, Brigitte Heslenfeld, Marion Wagenvoort (directeur Kunstliefde)


Vragen en beeldmateriaal mail je naar atelierrouteutrecht@gmail.com 

Ruimtes aangeboden Muziekhuis Utrecht

Muziekhuis Utrecht is in 2009 door de gemeente gebouwd ten behoeve van Utrechtse professionele en amateur-musici, solisten, vocalisten, koren en ensembles. Alle genres muziek worden hier beoefend, van klassiek en jazz tot oude en nieuwe muziek (eigenlijk alles behalve pop-muziek omdat daar in de gemeente al andere voorzieningen voor zijn). Gelegen aan de rand van de oude stad en Ondiep - Overvecht: Loevenhoutsedijk 301, Utrecht

Voor vele gezelschappen is het Muziekhuis een prettige plek om te repeteren en workshops en andere activiteiten te ontplooien. Hiervoor huren zij een van de twee  studio’s of de grote zaal; daarnaast zijn er ook allerlei instrumenten (piano’s, slagwerk / drumstellen e.d.) aanwezig, apparatuur voor versterking, en technische begeleiding daarbij.  Er is ook een opnamestudio, waar een aantal keren per jaar CDs opgenomen worden. 

Muziekhuis Utrecht is een leuke plek om muziek te maken of te oefenen. Geïnteresseerd? Kom eens langs of maak een afspraak om te zien of het iets voor jou is.

Maar Muziekhuis Utrecht is ook zeer geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten. De Grote Zaal meet 150 m2 en heeft allerlei licht-, geluid- en beeldvoorzieningen; goed voor presentaties of bijeenkomsten van grote groepen.

De twee Studio’s op de eerste en tweede verdieping meten 80 m2 en zijn goed voor presentaties of bijeenkomsten van 20-25 mensen. Een pantry voor koffie, thee e.d. staat in de foyer op de eerste verdieping. Voor verdere details zie onze website, o.a. bij “gebruik ruimtes” http://www.muziekhuisutrecht.nl/

Diverse kantoorruimtes in het gebouw worden gebruikt door organisaties als Gaudeamus Muziekweek, de Fanfarecoach en Parmando TV. Ook hier is nog ruimte over voor kleine organisaties die in de omgeving van muziekorganisaties kantoor willen houden.

Beheerder Ruud Kluten: techniek@muziekhuisutrecht.nl  tel. 030-8200110

Directeur Henk Heuvelmans: info@muziekhuisutrecht.nl tel. 030-8200111