Bezoek de SWK030.connect site

SWK030.connect is live

SWK030.connect is live. Op 12 oktober om 16.45 is de site live gegaan! Ruim een jaar heeft SWK030 samen met haar huurders nagedacht, gepland en ontwikkeld over dit online platform  waar de huurders met elkaar in verbinding kunnen staan. Dit bevordert de connectie onderling, maar geeft ook uitstraling naar buiten toe: wie en wat zitten er in de SWK030 panden. Hieruit is een mooie en overzichtelijke website ontstaan, voor alle gebruikers in de SWK030 panden.

Herman van Veen Arts Center

SWK030 is een samenwerking aangegaan met het Herman van Veen Arts Center, gevestigd op landgoed De Paltz te Soest. Het Herman van Veen Arts Center en SWK030 willen door deze samenwerking een breder publiek kennis laten maken met kunst uit Utrecht en vooral jong talent de gelegenheid bieden om te exposeren op deze bijzondere plek. 

De expositieruimte is gesitueerd op de eerste verdieping van de villa op het landgoed De Paltz.
Gedurende drie maanden kan de geselecteerde kunstenaar eigen werk exposeren. Vier keer per jaar vindt er een wisselende expositie plaats. 
Er wordt een bemiddelingsovereenkomst gesloten met het Arts Center over de voorwaarden en condities tijdens deze expositie. 

Hoe kom je aanmerking:
  • Ben je afgestudeerd aan een Hogeschool voor de Kunsten?
  • Ben je jonger dan 35 jaar/of werk je 5 jaar of korter als professioneel kunstenaar?
  • Werk je als beeldend kunstenaar?
  • Ben je ingeschreven en/of huurder bij SWK030?
  • Wil je je werk graag exposeren?  
De uiteindelijke keuze wie kan exposeren, het zogenaamde curatorschap, ligt bij het Herman van Veen Arts Center. SWK30 draagt alleen kunstenaars voor. 
Stuur een recent portfolio naar communicatie@swk030.nl en wij dragen je voor. 
Dan sta jij wellicht binnenkort 3 maanden met je werk in De Paltz.
Privacy statement Grafisch ontwerp en website: RAMDATH