Waardecreatie: redesign jouw business

Als non-profit stichting zet U-Design zich in om de creatieve sector, kennisinstellingen, industrie en dienstverlening in de regio Utrecht te verbinden en te stimuleren. Kennisuitwisseling tussen deze doelgroepen is daarbij van essentieel belang. Daarmee zet U-Design de regio Utrecht als designregio op de kaart, zowel op lokaal, op regionaal als op nationaal niveau. U-Design organiseert in 2017 voor de tweede keer de 365 Minute Sessions waar je in zes uur en vijf minuten inspiratie opdoet die je direct kunt toepassen in je bedrijfsvoering. Hét moment om gelijkgestemden te ontmoeten waarmee je kunt sparren, borrelen en een nieuwe mindset ontdekken.

Het 365 Minutes Sessions Event is primair bedoeld voor innovatiegerichte ondernemers, overheden en creatieven uit de regio Utrecht en daarnaast ook voor regionale organisaties
en bedrijven die de urgentie tot waardecreatie en innovatie voelen om te overleven in het veranderende economische landschap. Wij bieden verschillende workshops aan om behoeftes van kleine zelfstandigen, zorg- en overheidsorganisaties én grote commerciële bedrijven te bevredigen.

https://58065fd744906.momice.events/226153

Privacy statement Grafisch ontwerp en website: RAMDATH