Street Art feest Lombok

Op zondag 7 oktober vieren we feest in Lombok! Dan is de muurschildering op de Makassarstraat 84 klaar. Met een creatief en muzikaal programma vieren we deze nieuwe schildering, en dat doen we graag met jou!

Venster naar het talent
Waarom zijn we een muurschildering gaan plaatsen? Vaak is aan de buitenkant van een creatief pand niet te zien wat voor talent er aan de binnenkant zit. De muren vormen een barrière tussen de kunst en de wijk. Met de muurschildering willen we het talent dat binnen de creatieve panden zit uitlichten en verbindingen leggen tussen de wijk en de kunstenaars. Een muurschildering als een venster, dus! Utrechtse kunstenaar Munir de Vries en Braziliaanse street artist Nhobi slaan de 'spuitbussen' ineen om de muurschildering te plaatsen.

Samen met de stad
Veel partners hielpen mee aan om dit project mogelijk te maken! Leerlingen van het grafisch lyceum X11 werken samen met de kunstenaars om de muurschildering te plaatsen, mediareporters van de Buurtblinkers leggen verslag van het project, winkeliers in Lombok helpen mee met een stoepkrijt challenge, Greetings from Utrecht organiseert een street art tour, en kunstenaars van SWK030 en Lombok verzorgen een creatief en muzikaal programma tijdens het feest.

Kom 7 oktober langs, leer de kunstenaars kennen en geniet van swingende muziek met een lekker hapje en drankje! 

Privacy statement Grafisch ontwerp en website: RAMDATH