Crowd Funding werkplaats Overvloed

Werkplaats Overvloed, een mooi initiatief van huurders in ons pand aan de Nijverheidsweg 16c.
Om dit inintiatef tot een succes te maken zijn er nog meerdere investeringen nodig. Voor de financiering hiervan is een crowdfunding actie opgezet.

De huurders aan het woord:

In Nederland werken we vaak dichtbij mensen die ongeveer hetzelfde werk doen als wijzelf. Organisatieprofessionals werken samen in kantoorgebouwen, flextuinen, in vergaderruimtes, liefst met een systeemplafond en verschuifbare wandjes... Beeldend kunstenaars werken in oude ateliergebouwen voor stille disciplines aan de randen van de stad. En performers oefenen in geluidsdichte repetitiestudio's zodat niemand hen hoort.? ?Ongemerkt heeft onze manier van organiseren ertoe geleid dat we ons terugtrekken in omgevingen waarin we veel 'ons-soort-mensen' tegen komen, waarin we binnen onze discipline blijven werken, denken en praten.

Wat als we over de grens durven gaan?

In het lage gebouwtje midden op Campus Werkspoor in Utrecht bouwen wij samen met SWK030 aan werkplaats Overvloed. Dit is een werkplaats waar verschillende werelden samenkomen. Er werken beeldende kunstenaars, maar ook organisatiewerkers, dansers, theatermakers en fotografen die allemaal graag grenzen overschrijden in hun werk.

Onze droom is om een plek te maken waar organisatiewerk en kunst elkaar raken en beïnvloeden. Waar mensen elkaar in hun werk tegenkomen en nieuwe verbindingen ontstaan. Om deze droom te realiseren zijn we vandaag onze crowdfunding campagne gestart, waarin alle steun en support erg welkom is!!

?Wil jij als mee?doe?n??

Uiteraard geweldig als jij zelf geld wilt doneren. Er staan vele mooie tegenprestaties tegenover, zoals een workshop of college voor jouw team of organisatie, een circusact of een kunstwerk. Neem een kijkje op onze crowdfunding pagina bij Voor de Kunst.

Ook heel fijn als je helpt om onze crowdfunding onder de aandacht te brengen van anderen. In een echt gesprek van mens tot mens gaat dat natuurlijk het beste. Maar het kan ook via de social-media-knoppen linksbovenaan onze crowdfundingpagina.

We zien je graag in werkplaats overvloed!


Privacy statement Grafisch ontwerp en website: RAMDATH