Bijeenkomst Utrechtse Cultuurlening

Ben je kunstenaar of ondernemer in de creatieve sector in de Provincie Utrecht? En wil je je droom realiseren en verder groeien? De Utrechtse Cultuurlening kan je helpen, met financiering, maar ook training, advies en coaching in cultureel ondernemerschap. 

Over de bijeenkomst
Het K.F. Hein Fonds en Cultuur+Ondernemen organiseren op dinsdag 13 november een informatiebijeenkomst over de Utrechtse Cultuurlening. Kunstenaars, creatieven en cultureel ondernemers die een droom willen realiseren kunnen informatie krijgen over financieringsmogelijkheden, vragen stellen en andere makers ontmoeten.

Cultuur+Ondernemen zal vertellen over diverse financieringsmogelijkheden, waaronder de cultuurlening. Overige sprekers zijn SWK030 (moderator) en locatiehost Hof van Cartesius deelt informatie over haar eigen financieringstraject. Ook zal een van onze leningnemers vertellen over de eigen ervaringen met ondernemerschap en financiering.
Tijdens een borrel achteraf is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en alle sprekers uit horen over de mogelijkheden om jouw droom te realiseren.

Er is beperkt plek dus meld je snel aan.

Over de Utrechtse Cultuurlening
De Utrechtse Cultuurlening is een initiatief van de Provincie Utrecht, Gemeente Utrecht, Cultuur+Ondernemen en het K.F. Hein Fonds.
De partners willen met deze leenfaciliteit het cultureel en creatief ondernemerschap stimuleren en de sector ondersteunen. Veel kunstenaars en cultureel ondernemers hebben financieringsbehoeften die niet voor subsidie in aanmerking komen, zoals het aanschaffen van apparatuur of het ontwikkelen van een website.

Lees hier over de vorige bijeenkomst eerder dit jaar bij SWK030.
Privacy statement Grafisch ontwerp en website: RAMDATH