Bijeenkomst cultuurfinanciering

Bijeenkomst cultuurfinanciering
Bijeenkomst cultuurfinanciering
Bijeenkomst cultuurfinanciering
Bijeenkomst cultuurfinanciering
Ben je kunstenaar, ondernemer of organisatie in de creatieve sector in de provincie Utrecht? En wil je je droom realiseren en verder groeien? De Utrechtse Cultuurlening kan je helpen, met financiering, maar ook training, advies en coaching in cultureel ondernemerschap. Het K.F. Hein Fonds, Cultuur+Ondernemen en SWK030 organiseren op dinsdag 27 maart gezamenlijk een informatiebijeenkomst over de Utrechtse Cultuurlening. Kunstenaars, creatieven en cultureel ondernemers die een droom willen realiseren kunnen informatie krijgen over financieringsmogelijkheden, vragen stellen en andere makers ontmoeten.

Cultuur+Ondernemen zal vertellen over diverse financieringsmogelijkheden, waaronder de cultuurlening. Een leningnemer zal vertellen over de eigen ervaringen met ondernemerschap en financiering. Tijdens een borrel achteraf is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en medewerkers van Cultuur+Ondernemen en het K.F. Hein Fonds te spreken over je droom.

Wat: informatiebijeenkomst cultuurfinanciering
Voor wie: kunstenaars, creatieven & cultureel ondernemers
Wanneer: 27 maart, 16:00 – 18:00 uur (inclusief borrel!)
Waar: 27 maart Lauwerecht 12 in Utrecht (pand SWK030)

Aanmelden
Er is beperkt plek dus meld je snel aan door een mail te sturen naar info@utrechtsecultuurlening.nl.

Utrechtse Cultuurlening
De Utrechtse Cultuurlening is een initiatief van de Provincie Utrecht, Gemeente Utrecht, Cultuur+Ondernemen en het K.F. Hein Fonds. De partners willen met deze leenfaciliteit het cultureel en creatief ondernemerschap stimuleren en de sector ondersteunen.
Veel kunstenaars en cultureel ondernemers hebben financieringsbehoeften die niet voor subsidie in aanmerking komen, zoals het aanschaffen van apparatuur of het ontwikkelen van een website. Kijk voor meer informatie op www.utrechtsecultuurlening.nl
Privacy statement Grafisch ontwerp en website: RAMDATH